Het team accountants van Valeur.
Het team accountants van Valeur. Foto: pr

Van klein kantoor naar een accountants- en adviesorganisatie!

STELLENDAM - "Wat ooit begon als een klein accountantskantoor - met mij als enige accountant - is nu uitgegroeid tot een moderne maatschap van accountants, fiscalisten en adviseurs. Wij zijn de afgelopen jaar verdubbeld in omzet. Onze klantenkring groeit zowel op het eiland als ook op Voorne-Putten. Door slim automatiseren geven wij snel inzicht in cijfers aan onze klanten. We noemen dat real-time accountancy. Niet meer sturen op output maar sturen op de input en de realisatie. Hierdoor zijn onze klanten dagelijks 'in control' en kunnen wij hen beter adviseren", aldus Martin van der Bok van Valeur Accountants.

In 2014 hebben Hans Klaasse en Leon de Bonte zich aangesloten bij Valeur Accountants, Fiscalisten & Juristen. Verder kwamen er twee accountants bij: Caroline van der Klooster en Marrijn Eerland. Ook Wanda van Leyden kwam de gelederen als fiscaal-jurist versterken. In korte tijd ontstond er een sterk team van deskundigen met een tiental assistenten. "Wij werden opeens een accountants- en adviesorganisatie van enige omvang. Dat gaf in de markt de nodige bekendheid. Valeur als de accountant en adviseur die het verschil maakt! Cijfers zijn nodig, maar het gaat - naar onze mening - om business coaching. Hoe kunnen wij een bijdrage leveren aan de prestatie van de klant?"

Martin van der Bok is bewust gaan samenwerken met Hans Klaasse en Leon de Bonte. "Ik zag kansen in de markt die je als klein kantoor niet altijd kan verzilveren. Binnen een maatschap van professionals gaat dat veel sneller. We hebben behoorlijke investeringen gedaan in IT, kwaliteit en personeel. Het resultaat mag er zijn. We willen er zijn voor kleine en grote klanten. Heel persoonlijk, betrokken en met een hoge mate van deskundigheid. Wij zijn meer dan accountants!"

Martin van der Bok, Caroline van der Klooster en Marrijn van Eerland zijn als accountants (pro)actief bezig met cijfers. Leon de Bonte en Wanda van der Leyden doen de fiscale advisering. Hans Klaasse is als 'senior advisory partner' verantwoordelijk voor strategie en management advisering. "Nu de resultaten van mijn komst in september 2013 als 'senior' zijn vruchten lijkt af te werpen blik ik met tevredenheid terug. Wij hebben er hard voor gewerkt met elkaar. Ik zal me geleidelijk aan terug trekken. Ik werk nu nog een aantal dagen voor de klanten van Valeur. De organisatie staat en de 'jonge enthousiaste professionals' moeten het nu verder oppakken", aldus Hans Klaasse.

Het team fiscalisten van Valeur.