Afbeelding
Foto:

330 deelnemers zesde editie snertwandeling

MELISSANT - Zaterdag 14 februari was de zesde snertwandeling. Driehonderddertig wandelaars namen deel aan de wandeling. Dat is een nieuw record. De organisatie had met bijzondere interesse de weersverwachtingen gevolgd.

Vorig jaar werd het aantal deelnemers beïnvloed door de storm die op de dag van de Snertwandeling door Melissant en omstreken waaide. Gelukkig waren de omstandigheden dit jaar anders: vrijwel geen wind, een aangename temperatuur en slechts af en toe werden de deelnemers geplaagd door een kleine regenbui. Aan het eind van de wandeling werden de deelnemers onthaald met draaiorgelmuziek, was er voor iedere deelnemer een kop snert en een mooie sticker als aandenken aan de wandeling.

Voedselbank

Gelijktijdig met het wandelevenement werd aan de finishlijn in de Melishof ook een actie voor de Voedselbank gehouden. Alle lootjes van de enveloppentent zijn verkocht en de organisatie van de Snertwandeling heeft besloten om de totale opbrengst hiervan, ruim € 200, te besteden aan de Voedselbank.

Medewerking

De organisatie bedankt de enthousiaste wandelaars, de vrijwilligers en de sponsors zoals Unitosports, Coop Van den Houten, Van Nimwegen reclame en Poppies die hebben meegewerkt aan de uitvoering van dit evenement.