'Met The Bootcamp Club begint 2015 dubbel goed'

GOEREE-OVERFLAKKEE 'Wil jij het nieuwe jaar fitter, zelfverzekerder en gezonder beginnen? Verscheur je lijstjes met goede 'gedoemd-te-mislukken' voornemens, sta op uit je stoel en kom in actie! Schrijf je nu in bij The Bootcamp Club en laat 2015 om nóg een reden goed van start gaan. Want tijdens onze Nieuwjaarsactie sport je al voor slechts 22,50 euro per maand", aldus de mensen van The Bootcamp Club.

"Hoe wordt 2015 het jaar waarin jij echt fitter en gezonder wordt? Er is maar één sleutelwoord: DOEN. Tijdens de trainingen van The Bootcamp Club sport je heerlijk in de buitenlucht onder begeleiding van een personal trainer. In groepsverband, want dat is veel gezelliger en motiverender. Samen maken we sporten uitdagend en vooral: leuk.

Geschikt voor jong en oud

We begrijpen dat de drempel om (weer) te beginnen met sporten best hoog kan zijn. Daarom geven onze gediplomeerde trainers je alle ruimte om op te bouwen en geleidelijk aan je grenzen te verleggen. Dat maakt onze bootcampworkout geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, van alle fitnessniveaus..

Voor iedereen

Wij vinden dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ongeacht leeftijd, fitheidsniveau of budget. Gelukkig denken de gemeenten in onze regio daar hetzelfde over. Zij stellen een sportbijdrage ter beschikking voor personen met een inkomen op bijstandsniveau (tot 110%), variërend van €150,- tot €250,- per jaar. Wij helpen je graag bij het aanvragen van deze bijdrage.

Nieuwjaarsactie en gratis proefles

Met onze Nieuwjaarsactie zorg je goed voor jezelf én voor je portemonnee. Tussen 27 december en 31 januari betaal je slechts € 22,50,- per maand voor 1 keer per week sporten. Voor € 30,- sport je elke maand zelfs onbeperkt. Ook ontvang je extra korting op trainingsprogramma's en items uit onze webshop".

Trainingslocaties van The Bootcamp Club ZHE

The Bootcamp Club is de belangrijkste aanbieder van bootcamptrainingen in Nederland. De vestiging Zuid-Hollandse Eilanden is inmiddels actief in Ouddorp, Middelharnis, Zierikzee en Hellevoetsluis. Meer info: www.thebootcampclub.nl.