Seminar wet werk en zekerheid

MIDDELHARNIS - Is uw onderneming al WWZ-proof? Per 1 januari 2015 heeft een aantal belangrijke arbeidsrechtelijke wijzigingen plaatsgevonden door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid. Zo zijn de mogelijkheden om een concurrentiebeding en een proeftijdbeding af te sluiten beperkt en dient u uw werknemer tijdig te laten weten of u zijn/haar contract voor bepaalde tijd verlengt. Per 1 juli a.s. verandert er nog veel meer, vooral op het gebied van het ontslagrecht en het aantal contracten voor bepaalde tijd dat mag worden afgesloten. Ook wordt dan de transitievergoeding ingevoerd, de vergoeding die bij ontslag aan de werknemer dient te worden betaald.

Voor u als werkgever is het van groot belang goed geïnformeerd en voorbereid te zijn. Daarom verzorgen Den Hollander Advocaten en Flexibility Goeree-Overflakkee een praktijkgericht seminar over de WWZ. Er zal worden ingegaan op de wijzigingen en er zullen tips voor do's en dont's worden gegeven.

Wanneer?

Donderdag 5 februari 2015.

Waar?

Diekhuus Middelharnis, Rabobankzaal.

Hoe laat?

Van 17.00-19.00 uur

Kosten?

Deelname is kosteloos.

Aanmelden?

Vóór 1 februari 2015 op nrobijnmeijer@denhollander.nl. Vanwege de omvang van de Rabobankzaal is het aantal plaatsen beperkt tot 100.