Afbeelding
Foto: pr

Nieuwjaarsconcert Fanfare De Hoop Stellendam

STELLENDAM/OUDDORP - Zaterdagavond 10 januari 2015 luidt Fanfareorkest De Hoop het nieuwe jaar in tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert.De avond zal spetterend worden geopend door de jonge, talentvolle kinderen van het jeugdorkest en de blokfluitgroep. Zij zullen een optreden verzorgen en ook samen met het fanfareorkest musiceren.

De avond zal worden voortgezet door het fanfareorkest, die weer een zeer divers programma voor u in petto heeft. Het thema van de avond is 'Windows of the World', waarbij het orkest u een kijk geeft op de wereld. In het gelijknamige stuk van Peter Graham wordt u meegenomen van de Amazone en het regenwoud naar Japan en de Kelten. Het orkest vervolgt zijn reis via Oostenrijk met klassiekers als de 'Second Walz' en de 'An der schönen blauen Donau', die deze avond wel op heel bijzondere instrumenten wordt uitgevoerd. Ook het ijskoude 'Frozen' uit de gelijknamige animatiefilm staat op het programma, evenals het warme 'Africa'. Maar ook de armoede wordt belicht in het 'Children of Sanchez', uitgevoerd door het saxofoonensemble.
Het concert vangt aan om 19.30 uur in Sport- en Zalencentrum Dorpstienden te Ouddorp. De zaal gaat open om 19.00 uur, de entree is gratis.