Nieuw Christelijk gemengd koor zoekt zangers M/V

GOEDEREEDE - Een aantal deelnemers van het gelegenheidskoor van de Hersteld Hervormde kerk te Goedereede heeft het voornemen om een koor op te richten. Dit wordt een Christelijk gemengd koor dat psalmen, gezangen en geestelijk liederen meerstemmig wil instuderen en uitvoeren. Men start met een Passie- en Paasrepertoire dat op een nader te bepalen datum zal worden uitgevoerd. Het koor staat onder leiding van dirigent Jan van Seters.

In aanvulling op degene die zich reeds hebben aangemeld, zoekt men nog mannen en vrouwen die bij ons koor willen komen zingen. Het koor is interkerkelijk en een ieder is van harte welkom. Notenkennis is niet noodzakelijk. Dinsdag 13 januari wordt er voor het eerst gerepeteerd in de zaal van De Vliedberg, Hoge pad 2 te Ouddorp. De repetitietijd: 20.00-22.00 uur met een kwartier koffiepauze.

U kunt zich opgeven bij Mevr. Van Erkelens, tel. 0187 49 2049, email fam.van.erkelens@xs4all.nl. Of bij de dirigent Jan van Seters, tel. 0187 68 3668 of 06 50898548, e-mail jseters@gmail.com.