Afbeelding
Foto: pr

Fitmate bij Fit & Fysio

DIRKSLAND - Wilt u graag weten hoe het met uw huidige conditie is gesteld? Bent u van plan om met lichaamsbeweging te starten of wilt u uw bestaand trainingsniveau verhogen? Wilt u eindelijk uw streefgewicht bereiken?

Allemaal vragen die door Fit & Fysio Dirksland beantwoord kunnen worden. Sinds kort heeft Fit & Fysio Dirksland als enige op Goeree Overflakkee de beschikking over een Fitmate. Hiermee kan op een nauwkeurige wijze de conditie en het rustmetabolisme in kaart gebracht worden. Dit gebeurt door middel van gasuitwisseling. Met meetinstrumenten die in een masker verwerkt zijn, worden de waarden van de in- en uitgeademde lucht gemeten. Hierdoor is het mogelijk om op een betrouwbare manier uitspraken te doen over: Conditie (met VO2 max en anaerobe drempel) en ruststofwisseling.
Door gebruik van de Fitmate kan een precies beeld van de huidige conditie gevormd worden. "Afhankelijk van wat uw doelen zijn en wat uw huidige conditie is, kan er een persoonlijk trainingsschema opgesteld worden, inclusief persoonlijke trainingszones", aldus de mensen van Fit & Fysio.
Omdat ook de ruststofwisseling gemeten kan worden, kan er zeer nauwkeurig een dieetadvies worden gegeven. Dit kan worden aangevuld met begeleiding door een voedingsconsulente, groepstraining of personal training waardoor u in 2015 wél uw doelen gaat behalen.
Ook biedt men bij Fit & Fysio de mogelijkheid om een uitgebreide lichamelijke check te doen, waarbij naast de conditie ook de bloeddruk, het cholesterol, de bloedsuikerwaarde en het vetpercentage kunnen worden bepaald.
"Fitnessen kunt u, al dan niet onder begeleiding, in ons pand aan de Geldersedijk te Dirksland, waarin een sportcentrum gevestigd is. Blessure of vragen? Er werken zes fysiotherapeuten met diverse specialisaties. U kunt er terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, dry needling, taping, maar ook voor revalidatie en training. Er zijn zelfs speciale trainingsgroepen voor chronische nek/rugklachten, herstel na kanker en natuurlijk 'sportief afslanken'".

Informatie: Fit & Fysio Dirksland, 0187 603938, www.fitenfysiodirksland.nl.