Afbeelding
Foto: pr

Twirlvereniging Vivace sluit 2014 succesvol af

OUDE-TONGE- Twirlvereniging Vivace uit Oude-Tonge heeft het jaar 2014 succesvol afgesloten. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Almere werden drie bronzen plakken verdiend. Het jaar 2014 was zeer succesvol voor de vereniging. Een groot aantal leden plaatsten zich individueel of in duo's voor de Nationale eindronde in december. Maar ook de groepen mochten zich allemaal presenteren tijdens dit Nederlands Kampioenschap.

Dominique Koole behaalde brons in de categorie Super X-strut junior en Verena Holkamp kwam op hetzelfde podium in de categorie Twirling 2-baton senior. Ook de groep, bestaande uit Merel de Neef, Cynthia Broeders, Dietha van Ree, Verena Holkamp en Sanne Terhoeve, behaalde een bronzen plak, maar dan in de categorie Ensemble Dancetwirl Senior.
Ook in 2015 zal Vivace weer alles op alles zetten om goede resultaten te halen. Jongens en meisjes, die ook graag de twirlsport willen beoefenen kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen in de sporthal in Oude-Tonge. Daar wordt iedere dinsdagavond vanaf 18.00 uur getraind.
Meer informatie is te vinden op www. twirlverenigingvivace.nl.