Afbeelding
Foto: PR

Bruidsbeurs bij Golf Restaurant Roxenisse

Wij zeggen ja tegen de beurs, zeggen jullie binnenkort ja tegen elkaar? Kom dan zeker langs op de bruidsbeurs. Jullie kunnen hier je volledige trouwdag plannen op één dag!

Op zaterdag 27 september organiseren Louise Poortvliet Fotografie en Marisca Goeman Personal Touch Travel een bruidsbeurs in Melissant bij Golf Restaurant Roxenisse. Van 11.00 tot 16.00 uur is de beurs gratis te bezoeken. Op deze beurs vindt u allerlei ondernemers die iets te maken hebben met trouwen.

"Het idee was er al een hele tijd", zegt Marisca, "maar het was er nog nooit van gekomen om het plan tot uitvoering te brengen. In een gesprek met Louise over een eventuele samenwerking door middel van een leuke actie kwam de beurs ter sprake en werd besloten deze samen te gaan organiseren. Welke locatie kies je dan? We zijn gaan zoeken naar een locatie die centraal op het eiland ligt. We hadden allebei al een keer een bruiloft meegemaakt bij Golf Restaurant Roxenisse. Na een leuk gesprek met Marcel van Suijlekom waren we er snel uit dat dit de locatie moest gaan worden.

Allebei kennen wij wel ondernemers die op de beurs aanwezig zullen zijn maar ook moesten we op zoek naar andere ondernemers om de beurs compleet te maken.

Om jullie de mogelijkheid te bieden jullie trouwdag tijdens de beurs volledig te kunnen plannen, moet elke branche vertegenwoordigd zijn.

Uiteindelijk hebben we een hele mooie lijst met ondernemers kunnen samenstellen: Golf Restaurant Roxenisse, Da Costa Hairstyling, Parfumerie Vive, Nagelstudio Lanula, Happy Weddings, Martyn Green Music, Stephanie's Bruidsboutique, Rijcken Mode Brielle, Kranse Printwrx, Taartenhuis De Zoete Verleiding, Rentt, Emago, Circles Trouwringen en Het Bloemenschuurtje.

Tijdens deze dag worden twee modeshows gegeven. Waar wij heel trots op zijn is dat tijdens deze modeshows Saskia Dian zal optreden. Zij is een fantastische zangeres en was zelfs halve finalist bij Hollands Got Talent!

Wij nodigen iedereen graag uit om op 27 september een kijkje te komen nemen op de bruidsbeurs in Restaurant Roxenisse, Bouwdijk 7b, 3248LA Melissant.

Voor iedereen is er een welkomstdrankje en voor de eerste 100 gasten staat er een leuke goodiebag klaar.

Bekijk ook onze Facebookpagina voor meer informatie over de beurs en de diverse ondernemers".

www.facebook.com/bruidsbeursgo