Afbeelding
Foto:

Trendy lijnenspel

Spelen met kleuren en motieven in huis is een hele uitdaging. Toch is het een belangrijke trend van dit moment. Een grafisch en trendy lijnenspel in de volle kleuren van de regenboog laat je huis spreken, maar houdt het tegelijkertijd fris en modern.

Ga je de uitdaging aan? Kies dan voor één kleurenpalet met paars, roze, groen, blauw en een vleugje geel. Met een uitgesproken gedessineerd behang creëer je snel de juiste sfeer. Een heerlijk zacht en warm tapijt mag ook in het voorjaar niet ontbreken. Sterker, je voegt daarmee kleur en structuur toe aan je interieur. Laat de vloer knallen met een grafisch patroon in felle kleuren, of kies voor een Marokkaans kleed in een modern jasje. Ook kussens in opvallende dessins met strepen, vlakken of rasterpatronen passen perfect binnen de trend.

De basis bestaat uit rustige kleuren en eenvoudige vormen. Met een bank in unikleurige, grijze stof komen de felle kleuren en dessins beter tot hun recht en krijgt de kamer een vertrouwd karakter. Ook meubels van staaldraad, hout of beton passen perfect binnen de regenboogtrend, maar een materialenmix zorgt pas écht voor een upgrade van je interieur.

Door er een edelmetaal aan toe te voegen, zoals een gouden pootje of een koperen blad, krijgt je kamer een koninklijke glans.