Afbeelding
Foto:

Boys gaan voor blauw

Blauw is eigenlijk altijd in en vooral dit najaar is de kleur veel te zien in de winkels en op straat. Van knalblauw tot donkerblauw. En natuurlijk blijft denim altijd hot!

Alle modehuizen hebben wel blauw in hun collectie verwerkt en in diverse collecties voerde deze kleur zelfs de boventoon. Blauw is cool, stoer, klassiek, mannelijk en fris. Vooral donkerblauw is deze winter hip & happening. Omdat het buiten sneller donker wordt, zijn mensen geneigd voor donkere kleuren te kiezen. In plaats van zwart of bruin, is blauw nét wat levendiger. Het maakt een outfit opvallender en blauw staat bijna iedereen!

Combinatie
Hoe te combineren? Diepblauw is een sterke kleur die mooi samengaat met grijze en aardse bruintinten. Daarnaast zijn lichtblauw, marineblauw, indigo en kobaltblauw ook in opkomst in het modebeeld van dit najaar. Blauwtinten in glanzende stoffen voor jacks tot harig materiaal voor sweaters geven een casual look een klassieke touch. Een mooie kleurcombinatie is camelbruin met wit en en lichtblauw als reflectie van de
winter.