Afbeelding
Foto: Martijn de Bonte

Voor toeristen en eilanders

In Ouddorp is altijd wat te beleven

Kinderdag

Elke dinsdag tot en met 2 september is er kindermiddag bij strandpaviljoen C-Side, 't Flaauwe Werk 1 in Ouddorp. Tussen 15.00 en 17.00 uur zijn er leuke zomerkinderactiviteiten met clown Bibi op het strand. Mysteries, schatzoeken, circustheater, sportdagen, knutselen, clownsworkshop en nog veel meer. Meer informatie is te vinden op de website www.c-side.nl.


Toeristendag

Druk, sfeervol en gezellig. Op woensdag 20 augustus is de laatste Toeristendag van deze zomer in het centrum van Ouddorp. Er zijn meer dan honderd kramen, spelletjes, tweedehandsspullen en nieuwe spullen. De braderie duurt van 8.30 tot 18.00 uur en brengt gezelligheid voor jong en oud!


Boot- en wandelexcursie

Op woensdag 20 augustus is er een boot- en wandelexcursie naar het eilandje Hompelvoet. Het vertrekpunt is steiger de Punt in Ouddorp. Aanmelden is verplicht en kan bij VVV Ouddorp aan Zee, tel: 0187-681789. Deelname kost € 9,-, de excursie begint om 13.00 uur.


Kleistee-arrangement

Op woensdag 20 augustus start om 14.00 uur het Kleistee-arrangement vanuit de Overkant. Dat arrangement begint met een kleine foto-presentatie over het natuurgebied en vervolgens is er een wandelexcursie onder leiding van een gids. Bij terugkomst krijgt u een kopje koffie. De kosten zijn nog niet bekend, die kunt u opvragen bij het VVV Ouddorp aan Zee, daar kunt u tevens ook aanmelden.


Natuurfotografie

Op zaterdag 23 augustus geeft Jan Baks een workshop natuurfotografie. De workshop heeft twee thema's: de zeehonden in de Grevelingen en de Herfstschroeforchis Hompelvoet. De cursus duurt van 8.30 tot 12.30 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.janbaks.nl.


Visbakdag

Genieten van een gebakken visje? Kom dan op zaterdag 23 augustus naar de Ouddorpse visbakdag. In het centrum van Ouddorp is het die dag smullen geblazen. De visbakdag wordt georganiseerd door de activiteitencommissie Kerkbouw Hersteld Hervormde Gemeente van Ouddorp. Het evenement duurt van 9.00 tot 14.00 uur.


Boerenlanddag

Oude tractoren, sierfruit, bloemen en demonstaties. Dat zijn een paar van de ingrediënten van de Boerenlanddag. De agrarische markt is op zaterdag 6 september van 10.00 tot 16.00 uur in het centrum van Ouddorp. De moeite waard om een kijkje te nemen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding