Afbeelding
Foto:

Tuindecoratietrends

Trend #1 – Grote vazen

Bloemen en plantjes in potten zijn natuurlijk ontzettend leuk. En door verschillende maten en kleuren vazen en potten door elkaar te gebruiken wordt de tuin nog speelser en kleurrijker. En er hoeft niet eens persé een bloem of plant in. Zet bijvoorbeeld een grote glazen vaas of pot in het midden van de tafel met wat kleurrijke steentjes erin en u heeft een echte blikvanger in de tuin!

Trend #2 – Kleedjes

Het klinkt misschien raar, een kleedje voor in de tuin, maar het kan er heel erg leuk uitzien. Bijvoorbeeld een kleurrijk tafelkleed of een vloerkleedje onder de partytent. Probeer bijvoorbeeld eens een kunststofvloerkleed. Deze zijn gemakkelijk schoon te houden en vochtbestendig. En ook bij deze trend kunt u natuurlijk afwisselen met kleuren, patronen en maten.

Trend #3 – Koper

Deze trend is geïnspireerd op het verleden en geeft ook een antiektintje aan de tuin. De bijzondere kleur van koperen spullen zorgt voor een chique of juist hippe uitstraling. Maar pas wel op, gebruik niet te veel koperen spullen voor de tuin, dan lijkt het namelijk net alsof alles verroest is.