Afbeelding
Foto:

Opel Meriva is MPV-kampioen

Voor Opel kan het jaar niet meer stuk. De Meriva – de compacte MPV van het Duitse automerk – is dit jaar al door drie toonaangevende instanties onderscheiden met een prestigieuze prijs.

Dat eigenaren uitermate tevreden zijn met hun Opel Meriva, wordt bewezen door het klantentevredenheidsrapport van het Amerikaanse onderzoeksinstituut J.D. Power. In de 2014-editie liet de Meriva voor het tweede achtereenvolgende jaar de hoogste score in zijn segment optekenen. Met een bijzonder hoge tevredenheidsscore van 80,4 procent zet de prijswinnende MPV de concurrentie op grote achterstand. Daar blijft het niet bij, want volgens het toonaangevende Duitse TÜV Report 2014, dat is gebaseerd op de inspectie van bijna acht miljoen tweedehands auto's, is de Opel Meriva ook nog eens de auto met de minste gebreken!"

Vakantie
Een ideale auto om mee op vakantie te gaan? Ja dus. Vooral nu de Opel Meriva door het ANWB-magazine Kampeer- en Caravankampioen is uitgeroepen tot 'Trekauto van het Jaar 2014' in de MPV-klasse. En als klap op de vuurpijl is er ook nog een gloednieuwe 1.6 CDTI dieselmotor met 20 procent bijtelling. De Meriva is te koop voor prijzen vanaf 17.995 euro.