Afbeelding
Foto: Sam Fish

Gerda uit München Gladbach

"Wij hebben al drie jaar een stacaravan op de Klepperstee hier in Ouddorp. Het is voor ons een soort familiehuisje. We wisselen af met onze kinderen en kleinkinderen. Dus als zij vakantie hebben dan zitten ze hier en als wij er eens een weekendje tussenuit willen dan komen we ook hier naartoe", vertelt Gerda.

Gerda Kremer en haar man genieten enorm van de rust op de camping. "Het is zo lekker stil. Het is een fijne camping op een hele mooie plek. Het strand is lekker dichtbij en de winkels zijn goed bereikbaar. Er is ook genoeg te doen. Je kunt jezelf vermaken door lekker de krant te lezen in de tuin, je kunt naar het strand, je kunt winkelen, naar een museum. Geen tijd om je te vervelen".

"Het lekkere is ook dat er hier geen honden mogen komen. Je hoeft dus niet uit te kijken voor hondenpoep en je wordt niet wakker door het geblaf van de hond van de buren", gaat ze verder.

"Voor de mensen die nog niet op vakantie komen naar Ouddorp, heb ik wel een tip: Kom gewoon eens een dagje kijken. Ik beloof dat u meteen verkocht bent. Het landschap is mooi, de mensen zijn vriendelijk en alles ziet er goed verzorgd uit. Het strand is op een steenworp afstand van welke camping dan ook. Het is hier gewoon perfect".

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding