Afbeelding
Foto: Mirjam Terhoeve

Corry Geluk neemt na 44 jaar afscheid van de thuiszorg

ACHTHUIZEN - Afgelopen vrijdag werd Corry Geluk uit Achthuizen uitgezwaaid door haar collega's van Careyn Thuiszorg. Na ruim 44 jaar gaat ze genieten van haar welverdiende pensioen. De collega's van team Oost hadden zelf een afscheidsfeestje voor de nietsvermoedende Corry georganiseerd.

Tekst: Mirjam Terhoeve

Onder het mom van een middagje Intratuin werd Corry Geluk door haar dochter 'ontvoerd' naar het 'Buurthuus'. Daar stonden collega's, echtgenoot, moeder, kleinkinderen en ook een aantal cliƫnten haar met ballonnen op te wachten. Corry was enorm verrast. "Niks voor mij dit, was haar commentaar, maar wel heel erg leuk, dat ze dit hebben gedaan".
De collega's van Careyn vonden echter dat Corry dit dubbel en dwars had verdiend: "Ruim 44 jaar stak zij de handen uit de mouwen om dorpsgenoten te helpen, die dat nodig hadden. Op de fiets ging ze door weer en wind al haar adresjes af. Een echte multitasker. Ze deed niet alleen al het huishoudelijk werk, maar ze zorgde ook voor de medicijnen, de boodschappen of zette krulspelden in bij de dames. Niets was haar te veel. Bovendien konden we altijd een beroep op haar doen, als er iemand ziek of verhinderd was. "O, dat pak ik dan wel even mee hoor", zei Corry dan. Al met al een heel fijne collega op wie je altijd kon rekenen en die we zeker zullen missen".
De collega's van team Oost wilden daarom heel graag een gezellige middag voor haar organiseren om zo onder het genot van een bakkie, een borreltje en een zelfgeschreven lied waardig afscheid te kunnen nemen. Corry gaat nu samen met haar man genieten van haar vrije tijd en van de kleinkinderen.