Afbeelding
Foto: PR

Flexibel gebruik maken van kantoorruimtes in de Flexhaven

STELLENDAM - Flexhaven, gevestigd in het kwalitatief hoogwaardige kantoorpand De Kortenaer, is de ontmoetingsplek voor ondernemers, managers, vertegenwoordigers en kleine zelfstandigen. De Kortenaer is in opdracht gebouwd door de project BV (Antonie Leendert Beheer BV) van ondernemer Leon de Bonte. Inmiddels zijn er meer dan tien bedrijven gevestigd in het representatieve kantoorpand en nu zijn er dus ook prima faciliteiten voor flexwerkers.

Stichting GO-Linked organiseerde op donderdag 27 november van 09.00 tot 11.00 uur de 9e editie van de Open Coffee Goeree-Overflakkee. De eerste Open Coffee voor de Flexhaven was hiermee een feit en de belangstelling was groot.

Door een breinvriendelijke werkomgeving, ontworpen in overleg met een architect voelt de Flexhaven zeer comfortabel aan. Je ervaart het gebruiksgemak van de vele faciliteiten. Maak een geweldige indruk en ontvang jouw relaties in een representatief kantoor. Je maakt gebruik van deze faciliteiten wanneer je een kamer, vergaderruimte of flexplek hebt gereserveerd voor een bepaalde tijd, dagdeel of gehele dag. De vergaderruimte beschikt over een scherm waar presentaties op te houden zijn en een stilteruimte waar vertrouwelijke zaken besproken kunnen worden. Als huurder heb je de beschikking over een gezamelijke keuken met koelkast en aansluitend een lunchruimte. Tevens is er een toiletruimte beschikbaar. De Flexhaven beschikt daarnaast over een uitstekende internetverbinding en een eigen VOIP telefooncentrale waarnaar u als ondernemer uw telefoon kunt doorschakelen.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen de Flexhaven, dan kun je terecht op de website: www.flexhaven.nl