Gerard en Joanneke Noordermeer (in het midden met hun dochtertje) nemen vergezeld van een fraai boeket de prijs in ontvangst. Links op de foto Hanneke van Kooten (directie) en rechts Koos de Blois (adviseur).
Gerard en Joanneke Noordermeer (in het midden met hun dochtertje) nemen vergezeld van een fraai boeket de prijs in ontvangst. Links op de foto Hanneke van Kooten (directie) en rechts Koos de Blois (adviseur). Foto: PR

Familie Noordermeer uit Yerseke wint prachtige Veranda met Facebookactie

STRIJEN - Vrijdag 21 november werd een prachtige veranda uitgereikt aan de gelukkige winnaars van een aansprekende Facebookactie, die georganiseerd was door Van Kooten Veranda Village. De uitreiking van de deze prachtige prijs vond plaats in de showroom van Veranda Village in Strijen. De familie Noordermeer is natuurlijk dolblij met deze prachtige gratis Greenline Veranda, met een afmeting van 500 x300 en ter waarde van maar liefst € 2.161. De afgelopen tijd konden consumenten deelnemen aan de Facebookactie 'Geniet van het buitenleven en win een gratis veranda!'. Met deze actie is het tuin- en buitenleven onder de aandacht gebracht bij de consument. Rondom eigen huis en tuin kan immers veel meer woon- en leefplezier gehaald worden. Alleen is de consument zich hier lang niet altijd van bewust. De adviseurs van Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunnen u hierover prima informeren en het juiste advies geven zodat ook u meer woongenot in uw tuin krijgt. Kijk voor meer informatie op www.verandavillage.nl.