INGEZONDEN:
Bedankt namens Woord en Daad!

Zaterdag 9 november jl. hebben veel kinderen en verschillende ouders/vrijwilligers zich ingezet voor de jaarlijkse oliebollenverkoop ten behoeve van Woord en Daad. Het resultaat mag er zijn: er zijn, verdeeld over het hele eiland, zo'n 14.000 (2800 zakken) oliebollen verkocht. Kinderen, zeer bedankt voor jullie enthousiaste hulp. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de chauffeurs die jullie hebben begeleid en degenen die het vervoer hebben verzorgd van de inpakplaats naar de gemeentelijke distributiepunten. Ook zij die hiervoor gratis een vervoermiddel ter beschikking hebben gesteld, zijn we zeer erkentelijk. Dank ook aan de jongelui van de Hervormde Jeugdvereniging in Middelharnis en andere vrijwilligers die zelfs een deel(tje) van hun nachtrust hebben opgeofferd om te helpen bij het inpakken. Daarnaast danken wij iedereen die oliebollen hebben gekocht en daarmee ook het doel hebben gesteund waarvoor de opbrengst is bestemd: "Vakonderwijs, doe het zelf". De netto-opbrengst is ongeveer € 4.200,-. Een prachtig resultaat!
Met deze opbrengst zullen projecten die onder het jaarthema vallen worden gesteund die voornamelijk gericht zijn op het verbeteren van de toegang tot het vakonderwijs en de daarin afgestudeerden te helpen zoeken naar een baan.
Tenslotte vermelden wij nog dat gestart is met de verkoop van kerst- en nieuwjaarskaarten. U kunt dan ook in de komende weken kinderen aan de deur verwachten, of misschien zijn ze al geweest, die u setjes kaarten aanbieden voor de prijs van € 1,50 . De opbrengst van de kaarten is voor hetzelfde doel bestemd als van de oliebollen. Het is trouwens ook mogelijk om kaarten te bestellen en af te halen op de bekende adressen. Van harte aanbevolen!
Mocht u onverhoopt het adres niet meer weten belt u dan 0187 603051 of 0187 483834.
U kunt trouwens ook terecht op de website van ons comité: www.woordendaadgo.nl. Daarop staan onder meer de adressen van de comitéleden vermeld.
Op die adressen kunt u ook de volgende zaken afgeven: gebruikte mobiele telefoons, kleine cartridges, gebruikte postzegels, oude/buitenlandse munten, spaarzegels, oude brillen en oude ansichtkaarten.

COMITÉ WOORD EN DAAD GOEREE-OVERFLAKKEE