Afbeelding
Foto: pr

Gymvereniging DOS en DB Future Events starten samenwerking

OOLTGENSPLAAT – Onlangs is de samenwerking gestart tussen gymvereniging DOS Ooltgenplaat en Jeroen de Boed, eigenaar van DB Future Events. Jeroen begeleidt enthousiast en professioneel de nieuwe sportgroepen Cool4Boys en Fit4Men.

Cool 4Boys is een les speciaal voor jongens van groep 4 en hoger (tot max. 16 jaar) waarin o.a. freerunning op een verantwoorde manier wordt begeleid. Het eerste lesuur is voor jongens uit groep 4 t/m 6. Het tweede lesuur is voor jongens van groep 7 t/m 16 jaar.
Fit4Men is gericht op de volwassen man van 30 jaar en ouder die conditie en spierkracht wil opbouwen. De anderhalf durende les bestaat uit een fysieke training en afsluitend een balsport, zoals volleybal of voetbal.
Gymvereniging DOS en Jeroen zijn tevreden over de opkomst en het enthousiasme van de jongens en de volwassen man. "In de lessen staat plezier en fysiek bezig zijn voorop", aldus Jeroen. Gymvereniging DOS was al langere tijd op zoek naar een sportdocent om haar activiteiten met jongens- en herengymnastiek uit te breiden, voor Jeroen de Boed is dit een uitstekende aanvulling op zijn CIOS opleiding.
Alle lessen worden verzorgd in MFC 't Centrum te Ooltgensplaat. Iedereen is van harte welkom in de lessen, de eerste twee lessen zijn altijd gratis. Ervaar het zelf en doe mee. Gymvereniging DOS, DB Future Events en Tamara's Horeca zullen de samenwerking in de toekomst voortzetten in diverse sportevenementen.
Voor meer informatie: www.gymvereningdos.nl, www.dbfuture-events.nl, www.tamarashoreca.nl.

Afbeelding