Afbeelding
Foto: pr

Roparunteam Vrienden van Flakkee zoekt nieuwe leden

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Roparunteam Vrienden van Flakkee heeft zich voor de achtste keer ingeschreven om mee te doen aan de Roparun 2015. De Roparun is in het pinksterweekend met de start op zaterdag 23 mei in Parijs en Hamburg en de finish is op maandag middag 25 mei op de Coolsingel in Rotterdam. De Vrienden van Flakkee starten vanuit Parijs.

Een aantal teamleden heeft te kennen gegeven in 2015 niet meer mee te gaan, dus is men op zoek naar een aantal nieuwe teamleden, o.a. enkele lopers, chauffeur en kaartlezer voor een busje en enkele personen voor de catering en massage. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met de teamcaptain of op de website kijken. Het doel van de Roparun is geld bij elkaar brengen om het leven van kankerpatiënten te veraangenamen, waar het team een bijdrage aan willen leveren en waar financiële en materiële hulp voor nodig is. Dus alle hulp, op welke manier dan ook, is welkom. Het motto van de Roparun is: Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.vriendenvanflakkee.nl of bij de teamcaptain Wim der Weduwen, tel 06 53143512, e-mail weduwe02@kpnmail.nl.