Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Koeienstal werd inspirerende plek

OOLTGENSPLAAT - Even helemaal weg zijn van werk. Sfeervol vergaderen, zitten bij het kampvuur en heerlijk eten. Vergaderlocatie De Interval, een inspirerende locatie waar je binnen en buiten met een frisse blik kunt vergaderen.

In het buitengebied tussen Ooltgensplaat en Achthuizen ligt De Interval. Aan één van de mooiste dijkjes van Goeree Overflakkee. Hier heerst nog de rust, ervaar je de weidsheid en ben je omringd door het vele groen. Waar eind 1800 de ´Bosschen van de Heer van Weel´ lagen is nu een vergaderlocatie gerealiseerd. Een kleine sfeervolle buitenlocatie waar het je tijdens een heisessie, of liever gezegd, poldersessie of andere bedrijfsbijeenkomst aan niets ontbreekt en je vooral het ´buiten´ heerlijk ervaart. Een oude koeienstal is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte waar bedrijven, geheel verzorgd, terecht kunnen voor vergaderingen, poldersessies of trainingen, eventueel aangevuld met vergaderbreaks of buitenactiviteiten. De accommodatie is exclusief, kleinschalig en van alle gemakken voorzien.

Passie

Anneke van Doorn (eigenares); "Mijn passie is creëren, het liefst waar nog niets is. Dingen bedenken, uitdenken, ontwikkelen en mogelijk maken. Mijn gasten bied ik nu een plek om te creëren, om vanuit een ander perspectief naar de zaken te kijken, een plek waar het ze aan niets ontbreekt en waar hun bijeenkomst een inspirerende belevenis wordt. Hier ben je echt even ´weg´ en kun je in de rust effectief vergaderen, terwijl sfeer en de omgeving bijdrage aan inspirerende ´poldersessies´ en andere bijeenkomsten."

Zie voor meer informatie www.deinterval.nl.