Afbeelding
Foto: PR

Schoonheidssalon Cleopatra heeft grotere ruimte

GOEDEREEDE – Ruim een jaar geleden opende Colinda Sperling haar eigen schoonheidssalon. Na een jaar met veel plezier te hebben gewerkt boven Kapsalon De Spiegel bleek die plek toch te klein voor haar ambities. Haar schoonheidssalon is dan ook verhuisd naar Beresteijn 19 in Goedereede, waar al haar plannen nu vorm krijgen.

In het afgelopen jaar is het Colinda duidelijk geworden dat er onder haar klanten, naast een verzorgende behandeling met de Extenso Skincare producten, toch behoefte is aan iets extra's op het gebied van huidverzorging, ook voor thuis. "In mijn klantenkring zijn bijvoorbeeld mensen met Acné, eczeem of irritatie. Ook een veel gezien probleem is natuurlijk huidveroudering en bijvoorbeeld pigmentvorming. Het werd dus hoog tijd voor een verbeterslag. Daarom heb ik de keuze gemaakt voor een sterk huidverbeterend product, waarmee ik ook de hulpbehoevende en/of beschadigde huid nog beter kan helpen om er weer gezond en stralend uit te zien".

Hannah skincare

Zij koos voor het merk Hannah Skincare, "want bij mijn werk in een andere schoonheidssalon waar al jaren met het merk Hannah Skincare gewerkt wordt, had ik al snel gezien dat dit product echt wat doet. Ook op de beschadigde huid, zoals bij eczeem of psoriasis, heb ik gezien wat de resultaten zijn." Hannah skincare heeft zich de afgelopen jaren ruim bewezen in de branche. Het specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het pionierschap met betrekking tot de wetenschappelijk bewezen bindweefselmassage hebben geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen.

Meet and treat

Om het publiek kennis te laten maken met het product is er tot het einde van het jaar een zogenaamde meet and treat-behandeling. Normaal gesproken zijn de kosten voor een Hannah behandeling € 51,00. Tot eind 2014 kost dit maar € 35,-.
Voor iedereen die voor het eind van de feestmaand december een bezoek aan de salon brengt zal tevens een leuk presentje klaarliggen. Zo lang de voorraad strekt. Meer info is te vinden op www.schoonheidssaloncleopatra.nl of telefonisch via 0652083339.