Concerten In Touch

MIDDELHARNIS - In Touch houdt een themaconcert op vrijdag 21 en 22 november in de Hervormde Kerk van Middelharnis.

'Iedere dag, van God gekregen, is een dag om Zijn liefde te vieren en te prijzen! Hij maakt Zijn beloften waar, en verzekerd ons van Zijn eeuwige liefde.' Dit zijn de eerste woorden van het themaconcert dat op 21 en 22 november in de grote kerk van Middelharnis wordt uitgevoerd door gospelkoor In Touch.
Onder leiding van Ad de Joode heeft het koor nieuwe liederen ingestudeerd. In alle liederen, die met elkaar het thema 'What a day..' vormen, komt telkens dezelfde boodschap terug: Alles komt van God. Verschillende Bijbelteksten worden aangehaald, en gedurende het concert wordt steeds meer toegewerkt naar het kerstfeest. Vandaar dat dit concert prima past in de adventstijd. Over een paar weken is het zover en alle ingrediënten zijn aanwezig om er twee top-avonden van te maken: enthousiaste koorleden, een bezielende dirigent en een combo van piano, drums, basgitaar en synthesizer.
De kaartverkoop is inmiddels gestart. De toegangsprijs is € 10, voor kinderen tot 12 jaar € 7,50. Kaarten zijn te koop bij Bruna in Middelharnis en Boekhandel Van der Boom in Sommelsdijk, of via annetstruik@hotmail.nl, tel. 482356. Ook zijn kaarten te verkrijgen bij de ingang van de kerk. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Kijk ook op www.gospelkoor-intouch.nl.