Afbeelding
Foto: pr

Schoenendoosactie in bibliotheek Ouddorp

OUDDORP - Zo'n 50.000 kinderen zullen weer verrast worden met een mooi versierde en goed gevulde schoenendoos. De schoenendozen met schoolspulletjes, toiletartikelen en speelgoed gaan o.a. naar kinderen in wees- en ziekenhuizen, sloppenwijken, voormalige oorlogsgebieden en andere moeilijke omstandigheden. Bij elke schoenendoos wordt ook een boekje met Bijbelverhalen uitgedeeld. Doe ook mee, vul een schoenendoos en laat kinderogen weer stralen. De dozen gaan dit jaar naar Roemenie en Malawi.

Schoenendozen kunnen vanaf heden t/m 13 november 2014 worden ingeleverd bij de Bibliotheek aan de Hofdijksweg in Ouddorp of bij fam. Westhoeve, Molentienden 80 te Ouddorp of via de beide peuterspeelzalen en basisscholen.
Woont u in Stellendam, dan kunt u de dozen inleveren bij Profinan Advies Noorthoek, Keijzerstraat 16c of bij de Landwinkel van de fam. Keizer.
In Middelharnis kunt u de dozen inleveren bij de fam. Visser, Anna Bijnspad 25. Voor iedere schoenendoos wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd voor transport- en organisatiekosten.

Informatie over wat er in een doos mag en voor het downloaden van o.a. het boy/girl-label verwijzen wij naar: www.actie4kids.org of kunt u bellen naar de fam. Westhoeve, telefoonnummer 06-22864506.