Afbeelding
Foto:

Gratis 18-puntencontrole op zaterdag 1 november 2014
Opel- en Chevrolet Wintertestdag bij de Knöps Groep

MIDDELHARNIS - De Knöps Groep, met vestigingen in Middelharnis/Sommelsdijk en Noordgouwe, organiseert op zaterdag 1 november haar traditionele Wintertestdag. 'Met het oog op ons 75-jarige BOVAG jubileum, staat deze feestelijke dag met name in het teken van veiligheid, betrouwbaarheid en garantie', vertelt algemeen directeur Herman de Blok.

Op deze eerste zaterdag in november kunnen Opel- en Chevrolet-rijd(st)ers hun voertuig gratis laten controleren bij één van de vestigingen en profiteert de bezoeker van tal van interessante aanbiedingen en kortingen. Daarnaast kunt geheel vrijblijvend uw bloeddruk laten meten door de professionele instructeurs van BeCare uit Middelharnis. Gedurende de dag verzorgen zij tevens een aantal demonstraties gericht op het levensreddend handelen bij calamiteiten.

De formule van de Wintertestdag kent ook deze 21ste editie(!) het vertrouwde concept. Naast de zogenaamde gratis '18-punten-check' op wintergevoelige onderdelen is het Winterplancertificaat een betrouwbaar, aanvullend garantiebewijs op de 11 meest wintergevoelige onderdelen. Kortom; een uitgebreide inspectie om zorgeloos de winterse periode in te gaan met de zekerheid van het Winterplancertificaat tot 1 april 2015. De Wintertestdag staat bekend om te profiteren van veel aanbiedingen. Die zijn ook dit jaar weer extra aantrekkelijk! Zo kunnen de bezoekers onder andere profiteren van kortingen op de aanschaf van winterbanden, een Winter Pack – waarmee het voertuig bestand is tegen het komende winterweer – en tal van nuttige gadgets voor uw auto.

Veelzijdig

Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens bij de Knöps Groep niet vergeten. Bezoekers in Middelharnis/Sommelsdijk genieten van een gratis broodje beenham met mosterdsaus uit eigen keuken. Op de Wintertestdag wordt ook aan de kinderen gedacht, zo zijn er speciale kleurplaten, ballonnen en feestelijke attenties. Verder is het natuurlijk dé dag om eens een testrit te maken in één van de veelzijdige modellen. 'Op een door ons geselecteerd aantal voorraadmodellen lopen de kortingen op tot wel € 2.250,=', vult verkoopleider Twan van der Made aan. Daarnaast biedt de Knöps Groep u een uitgebreide keuze aan kwaliteitsoccasions. 'Niet voor niets zijn we tenslotte 75 jaar BOVAG lid. Kwaliteit, garantie en betrouwbaarheid staan bij ons altijd bovenaan.'