Afbeelding
Foto:

Schipper Accountants B.V. verstevigt positie in Middelharnis

MIDDELHARNIS - Per 1 oktober jl. is de praktijk van De Heer Adviseurs & Accountants in Middelharnis overgenomen door Schipper Accountants B.V. Op korte termijn wordt de praktijk van De Heer Adviseurs & Accountants samengevoegd met die van Schipper Accountants in het kantoor aan de Landbouwweg 3 te Middelharnis. Schipper Accountants is een accountants- en advieskantoor met in totaal ruim 300 medewerkers verspreid over twaalf vestigingen in Zuidwest-Nederland.

De overname vloeit voort uit de wens van B.M. de Heer om de activiteiten van zijn kantoor in Middelharnis te beƫindigen en de klanten en medewerkers aan een goede en betrouwbare accountantsorganisatie toe te vertrouwen. Daar heeft hij in Schipper Accountants de geschikte organisatie gevonden.

Voor de klant verandert er weinig. De vaste contactpersonen blijven de klanten van dienst zoals zij gewend zijn. De klanten genieten vanaf nu wel het voordeel van een nog breder aanbod van beschikbare deskundigheid. Schipper Accountants biedt verschillende diensten aan op het gebied van Accountancy, Fiscaal, Corporate Finance, Pensioen en Personeel & Organisatie. De identiteit van de organisatie is te vertalen in: no-nonsense, professioneel met een persoonlijke aanpak.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u bellen naar 0187-667777 en vragen naar de heer Lugtenburg (kantoorleider) of de heer Van der Hoek.