INGEZONDEN:

Oriëntatiecursus OP WEG…

Wie kent niet het bekende boek van John Bunyan: 'De Christenreis naar de eeuwigheid'!

Er wordt wel gezegd dat dit boek na de Bijbel het meest gelezen boek ter wereld is. Geen wonder, want het vertelt hoe God mensen zalig maakt. Het boek beschrijft de levensweg van een christen. Duizenden en duizenden hebben naast de Bijbel troost en bemoediging gevonden door het lezen van dit boek.
In een aantal bijeenkomsten gaan wij dit boek met elkaar behandelen. Wij doen dit op de ons bekende manier: eenvoudig vertellend met ondersteunende powerpoints en een praktische uitleg.
Voor wie zijn deze avonden bedoeld? Voor iedereen die op reis door dit leven is. Dat zijn we dus allemaal. Jong en oud zijn dus welkom! Ook van buiten onze gemeente is iedereen welkom! Er is geen voorkennis vereist. U/jij hoeft geen vragen te stellen of antwoorden te geven. 't Mag wel, maar alleen luisteren en kijken is ook uitstekend. U/jij steekt er altijd wat van op!
De eerste avond is D.V. donderdag 30 oktober a.s. in Verenigingsgebouw 'Eben-Haƫzer', Preekhillaan 5 te Ouddorp. Aanvang 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur inloop met koffie. Er zijn aan deze avonden geen kosten verbonden.

Indeling:
1. Opening met Schriftlezing en gebed;
2. De Christenreis in woord en beeld. A.J. Nelis vertelt a.d.h.v. powerpoints de Christenreis;
3. Pauze;
4. Verklaring en beantwoording van vragen door C.W. Kleijn;
5. Sluiting.

Wij geven hierbij alvast een lijstje van geplande bijeenkomsten, allen op donderdagavond:
30 oktober, 27 november, 18 december, 29 januari, 26 februari, 26 maart, 30 april, 28 mei en 25 juni. Wij hopen velen te mogen ontmoeten!

C.W. Kleijn en A.J. Nelis