Mannen gezocht om mee te zingen met het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland

GOES - Evenals voorgaande jaren, zal ook dit jaar het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland tijdens de jaarlijkse Oud-Hollandse Kerstavond in de Nieuwe Kerk van Middelburg zingen.


Het koor, dat sinds januari 2013 een regulier koor is, bestaat uit 73 leden. Uniek is de gelegenheid die nu wordt geboden om enkel tijdens de kerstrepetities en de aansluitende optredens lid te worden van het mannenkoor. Kortom, u wordt tijdelijk lid, zingt mee tijdens de repetities en uitvoeringen en bent daarna weer lid af.
Dit is, zeker voor hen die weinig tijd hebben om lid te zijn van een vast koor met hun vaste verplichtingen, een unieke kans. Er is gekozen voor een viertal repetities waarin het Nederlandse repertoire zal worden ingestudeerd onder leiding van de dirigent Ron van Ommen. Deze repetities worden gehouden in de aula van het Hoornbeeckcollege te Goes of in het kerkgebouw van de PKN te Nw- en St. Joosland. Inmiddels staan er 3 uitvoeringen in de kerstperiode gepland, te weten in Kapelle, Waarde en Middelburg. Tijdens de traditionele kerstuitvoering op Tweede Kerstdag in de Nieuwe Kerk van Middelburg, zal naast het mannenkoor medewerking worden verleend door de solist Ioan Micu, de organist Martin Weststrate en de pianist Wilbert Magré. Daarnaast zal het koor ook optreden op een speciale kerstavond met en voor onze gehandicapte vrienden. Deze avond zal er medewerking worden verleend door het 'Sebanja' koor, bestaande uit bewoners van SILOAH.
Deelname aan dit koor kost u € 30,00.
De volgende data zal het koor repeteren: vrijdag 7 en vrijdag 21 november en zaterdag 6 en vrijdag 12 december. Zaterdag 20 december is de generale repetitie. De repetitietijden zijn: vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. Tussentijds wordt er ruim de gelegenheid geboden elkaar te ontmoeten. Wij willen u vriendelijk verzoeken uzelf op te geven voor dinsdag 4 november via een van de bestuursleden: 0118-465117/464123
of via de website: www.csmz.nl