Afbeelding
Foto: pr

Joyfull Voices zoekt zangeressen

GOEDEREEDE - Joyfull Voices is een damesensemble, opgericht in 2011. Sinds die tijd hebben ze op verschillende momenten medewerking mogen verlenen, zoals in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp, in de toren van Goedereede, in de Hervormde Kerken te Middelharnis, Goedereede en Stellendam. Ook waren ze uitgenodigd door de Herv. Gemeente 'De Opgang' te Amsterdam-Osdorp.

Dit enthousiaste groepje zangeressen zoekt versterking voor het ensemble. Het zou fijn zijn als het ensemble kan doorgroeien naar een maximale bezetting van 20 leden, vindt de leiding van het ensemble.

Wie wil komen kijken en meezingen is van harte welkom. De repetitieavonden zijn meestal op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur, in de chr. school te Goedereede-Havenhoofd. De eerstvolgende repetitie is op woensdag 29 oktober.

Van wie na de eerste mocht besluiten om mee te gaan zingen, wordt een stemtest afgenomen om de classificatie van de stem te bepalen, dit vanwege de klankkleur van het ensemble.

Ook biedt het ensemble ruimte voor solozang. "Je hoeft geen noten te kunnen lezen, maar dit is wel een pré. Elke oefenavond is ruimte voor les in zangtechnieken en ademsteun. De meeste zangeressen hebben zangles en kunnen solistisch en in ensembleverband zingen".

"Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk niveau, maar het belangrijkste is dat de Bijbelse boodschap doorklinkt en tot eer van God gezongen wordt".

Is dit misschien iets voor jou en is je interesse gewekt? Bekijk dan eens de facebookpagina van Joyfull Voices! Schroom niet om geheel vrijblijvend te bellen naar de dirigent/zangpedagoog Jan van Seters (tel: 0187 683668 of mobiel: 0650848548) of mail naar joyfullvoices@hotmail.com.