Afbeelding
Foto: PR

Pameijer exposeert bij Bakkerij Bienefelt

MIDDELHARNIS - Er is een mooie, kleurrijke expositie van Pameijer te bezichtigen bij Bakkerij Bienefelt in Middelharnis! De schilderijen zijn gemaakt door klanten, vrijwilligers en medewerkers van Integrale dienstverlening Goeree-Overflakkee van Pameijer. De collectie bestaat uit schilderijen die gemaakt zijn met olieverf op canvas en schilderijen met acrylverf op canvas.

Pameijer gaat uit van de kracht en kwaliteiten van mensen zelf; empowerment. Het Activeringscentrum (AC) van Pameijer aan de Antoon Coolenstraat in Sommelsdijk biedt activiteiten en ontmoetingen die je handvaten kunnen bieden om je persoonlijk te ontwikkelen. De schilderbijeenkomsten en exposities zijn daar onderdeel van. Het centrum is in eerste instantie bedoeld voor burgers met een psychiatrische achtergrond en/of psychosociale problematiek. Sinds een aantal jaar heeft het centrum ook meer een buurtfunctie gekregen en zodoende is iedereen er van harte welkom.
"Nieuwsgierig geworden? Ga eens lekker een bakje doen of lunchen bij de bakkerij! De expositie hangt er nog tot eind oktober. Ook in het Activeringscentrum van Pameijer kunt u altijd even binnen lopen als de vlag buiten hangt!" aldus de mensen van Pameijer.
Meer informatie over Pameijer kunt u vinden op www.pameijer.nl.