Afbeelding
Foto:

Vernieuwd Forum in gebruik genomen

STELLEDAM - Op startzondag, dit jaar op zondag 28 september, is het vernieuwde Forum in gebruik genomen van de Gereformeerde kerk in Stellendam. In de morgendienst was het thema: 'Vieren en Verbinden'. Het thema is tijdens de preek uitgelegd: "Dat je samen weer aan een nieuw seizoen kunt beginnen, is reden tot vieren: in verbondenheid met God en met elkaar."

De kinderen lieten die verbondenheid zien door een slinger te maken met daarop de tekst:'wij horen bij elkaar en bij de Here Jezus'. Die slinger werd ook gebruikt bij het in gebruik nemen van het vernieuwde Forum. In de afgelopen maanden is door velen hard gewerkt aan de verbouwing en het resultaat mag er zijn. De zaalruimte is fors groter geworden, alles is geverfd, er zijn nieuwe gordijnen en vloerbedekking en ook een vernieuwde hal en toiletten. De keuken en consistorie zijn geverfd en in de kerk is een nieuwe verwarmingsinstallatie aangebracht.
Bijna iedereen kwam na de morgendienst de nieuwe ruimte bewonderen en er was koffie met gebakjes met daarop de foto van het vernieuwde Forum. De hele zaal zat vol en het was een gezellige drukte. Velen lieten zich daarna de soep en de broodjes goed smaken en zo kijkt men in Stellendam terug op een bijzondere zondag.