RegioOndernemers Woord & Daad organiseren Najaarsbijeenkomst

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op woensdag 15 oktober organiseren de RegioOndernemers Zuid-Hollandse Eilanden een najaarsbijeenkomst. Het programma bestaat uit een bedrijfsbezoek, netwerken en een update over het project van RegioOndernemers.

Aan het eind van deze middag staat bij Visser & Visser in Oud-Beijerland de koffie klaar. Daar brengt een medewerker van Woord en Daad de aanwezigen op de hoogte van het vakonderwijsproject in Nicaragua dat wordt gesteund door de RegioOndernemers. Daarna kan er worden genetwerkt onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna vervolgt het programma bij Van Kooten Tuin & Buitenleven in Strijen, lid van de RegioOndernemers. Daar krijgen deelnemers een rondleiding en is er opnieuw gelegenheid voor ontmoeting.

RegioOndernemers

RegioOndernemers zijn ondernemers op de Zuid-Hollandse Eilanden die netwerken tegen armoede. Naast onderling netwerken bundelen de Zuid-Hollandse ondernemers krachten voor een vakonderwijsproject in Nicaragua. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting Woord en Daad. De groep RegioOndernemers organiseert geregeld lokale, inspirerende en ontspannende (netwerk)activiteiten. Ondernemers uit de regio zijn van harte welkom!

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan per e-mail: abvanderveer@outlook.com.