Afbeelding
Foto: pr

Eerste kampvuuravond Buutengeweun groot succes

DIRKSLAND - Vrijdag 19 september organiseerde Stichting Buutengeweun haar eerste kampvuuravond. De avond was een groot succes. "Gewoon als mannen onder elkaar, lekker een biertje drinken, wat eten, bijpraten en genieten van een knisperend houtvuurtje, dat hebben we af en toe nodig." aldus een van de deelnemers.

Tijdens de avond werd bekend gemaakt dat Stichting Buutengeweun in 2015 met één of meerder teams hoopt mee te doen aan Cycle for Hope. Cycle for Hope is een non-stop estafette tocht langs de grens- en kustgebieden van Nederland. In 48 uur dient een team van 12 fietsers 1200 km af te leggen. Naast de sportieve doelstelling dient deze tocht ook nog een ander doel, namelijk geld werven voor Stichting de Hoop uit Dordrecht.
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze tocht? Dat kan! Er is nog plaats voor fietsers en begeleiders. Op 19 november wordt door Buutengeweun in Dirksland een informatieavond georganiseerd voor mensen die interesse hebben om mee te doen. Aanmelden voor de informatieavond Cycle for Hope of de volgende kampvuuravond die gehouden wordt op 12 december 2014 kan op www.buutengeweun.nl.