Afbeelding
Foto: pr

Tweede workshop Joke Verweerd

OUDDORP - Op dinsdag 21 oktober om 19.30 uur heeft u de mogelijkheid om nogmaals een workshop over schrijven en dichten mee te maken. De bekende auteur Joke Verweerd verzorgde in juni de eerste workshop, die bij de deelnemers bijzonder in de smaak viel. Er werd meteen gevraagd of er een vervolg kon worden gepland.

Ondanks het drukke programma van Joke maakt ze graag tijd vrij voor nog een bijeenkomst, nu dus op 21 oktober 2014, van 19.30 tot 21.30 uur. Ging het in de vorige bijeenkomt over het vertrouwd raken met de mogelijkheden van de taal, het ontdekken van de verrassende effecten van creatief taalgebruik, nu zal er met het echte werk worden begonnen. U gaat gegarandeerd met een zelfgeschreven gedicht naar huis!
Als u de eerste workshop hebt gemist, levert dat voor de tweede geen probleem op. Joke praat u wel bij en er wordt begonnen met een 'opfrisser'. Het wordt een creatieve avond, met veel herkenningspunten en leermomenten.
U kunt zich opgeven bij Boekhandel Akershoek (info@akershoek.nl) de entree is € 10,00 euro. Ook kunt u even bellen: 0187 684267.