Afbeelding
Foto: pr

Zorgeloos wonen in Vroonlande

DIRKSLAND - Op zaterdag 4 oktober a.s. is er een open huizen dag in Serviceflat Vroonlande, Staakweg 5 in Dirksland. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kan de serviceflat bezocht worden. De bezoekers kunnen zien "hoe comfortabel en aangenaam het is om in een serviceflat te wonen.

Vroonlande biedt alle zorg en service om zo lang mogelijk zelfstandig en gerieflijk te wonen. Wekelijks zijn er activiteiten zoals, koffiedrinken, borreluur, sjoelen, bingo, biljart en spelmiddagen", aldus de leiding van de flat.
Serviceflat Vroonlande is gelegen in een mooie en goed onderhouden parkachtige tuin met een grote vijver en terrassen. Voor de deur is een bushalte en het Ziekenhuis Dirksland bevindt zich op loopafstand.
Serviceflat Vroonlande is niet alleen een woonvoorziening met service, maar vooral ook een woonvoorziening waar, indien nodig, gedurende 24 uur per dag alle zorg en verpleging geboden kan worden door 23 professionele zorgmedewerkers die in dienst zijn van Vroonlande. In de servicekosten zijn de volgende diensten en kosten inbegrepen: gedurende 24 uur per dag zorggarantie, watergebruik, onderhoud, glazenwasser, afvoer huisvuil, onderhoud tuin en openbare ruimten. De bakker, kruidenier en wasserij komen aan huis en de bewoners kunnen naar wens gebruik maken van een (warme)maaltijdvoorziening, een kapsalon, een schoonheidsspecialiste en een pedicure. In de ontvangsthal zijn er gratis wifi-internetfaciliteiten. Vroonlande heeft 101 appartementen waarvan er enkele te huur en te koop zijn.
Meer informatie over serviceflat Vroonlande vindt u op www.vroonlande.nl, Of bel naar 0187 602001.