Afbeelding
Foto: pr

Knöps viert platina jubileum BOVAG

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Garage Knöps BV is dit jaar 75 jaar lid van brancheorganisatie BOVAG. Om dit heugelijke feit luister bij te zetten, kregen algemeen directeur Herman de Blok en verkoopleider Twan van der Made op dinsdag 16 september uit handen van accountadviseur Jan Pieter van der Meulen van BOVAG Autodealers een officiële oorkonde.

Knöps staat bij BOVAG al sinds 1939 te boek als een alom gewaardeerd autobedrijf dat synoniem is aan kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. "Zo'n prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering", aldus Van der Meulen. "Wij zijn blij met zulke trouwe leden. Immers, zonder leden die de kernwaarden op zo'n loyale manier uitdragen zou het merk BOVAG niet zo sterk zijn. Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en en de service perfect. De merkdealerbedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG kunnen en moeten dit vertrouwen en deze zekerheid bieden. Dat is ook de reden dat ze al 75 jaar lid zijn".
"Het is de kunst om met de tijd mee te gaan", zegt De Blok. "In 75 jaar is de wereld van de automobiliteit behoorlijk veranderd en dat doet een groot beroep op de flexibiliteit van de organisatie. Knöps heeft altijd tijdig op veranderingen in de markt ingespeeld en plukt daar nu de vruchten van. Een trouwe klantenkring en het 75-jarig lidmaatschap van BOVAG zijn daar het mooiste bewijs van!"