Krien Breen wordt gefeliciteerd door Sjaak Melissant.
Krien Breen wordt gefeliciteerd door Sjaak Melissant. Foto: PR

Krien Breen 30 jaar klant bij AXXIAUTO...

DIRKSLAND - De heer K. Breen (Krien) is al 30 jaar klantvan AXXIAUTO. Dit is geteld van 1984 toen het bedrijf nog als Van Den Ban Autoservice aan de Spuikolk was gevestigd.

AXXIAUTO is de automotive activiteiten gestart met verkoop en montage van banden, snelservice van uitlaten en accu's en later apk en reparatie. Krien kwam als eerste klant met een Golf 1 binnen voor banden en een stukje uitlaat, en is nooit meer bij een andere garage binnen geweest. "Dat is wat je noemt 'trouw aan je bedrijf", aldus eigenaar Sjaak Melissant.
Krien is in mei 80 jaar geworden en rijdt inmiddels ook al in zijn derde nieuwe auto gekocht bij Axxiauto. Zijn laatste nieuwe auto kocht hij bij Axxiauto aan de Watertoren, waar men vanaf 1999 gevestigd is in het nieuwe moderne pand.
Het bedrijf verkoopt jaarlijks honderden nieuwe en gebruikte auto's en is 'Full-service autobedrijf'. In totaal werken er twaalf mensen. "Bijna niets meer te vergelijken met de start van het bedrijf aan de Spuikolk, maar we hebben nog altijd de service naar de klant toe hoog in het vaandel. Dit was reden genoeg om Krien even in het zonnetje te zetten met een heerlijk kop koffie en een gebakje. We hopen op nog veel gezonde jaren voor onze klant Krien... Ontzettend bedankt!," aldus Sjaak Melissant.
Bij AXXIAUTO is op dit moment een nieuwe showroom in aanbouw van ongeveer 1000 vierkante meter.