Afbeelding
Foto: PR

Visser & Visser organiseert Prinsjesdagontbijt

MIDDELHARNIS - Het traditionele Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser komt weer in zicht. Op woensdag 24 september zijn ondernemers en relaties van het bedrijf welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Werelds Inside (Tieleman Keukens), Korendreef 15 te Middelharnis, van 7.30 tot 9.00 uur. De heer A.J.C. (Arend-Jan) van der Vlugt, wethouder Economische Zaken, zal de bijeenkomst openen.

Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, praat de deelnemers bij over de belangrijkste maatregelen uit de Miljoenennota. Tijdens de presentatie zal ook toegelicht worden wat de gevolgen zijn voor ondernemers. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Vanzelfsprekend staat er een compleet verzorgd ontbijt voor klaar. Aanmelden kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.
Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zes locaties, te weten Middelharnis, Ridderkerk, Dordrecht, Gorinchem, De Bilt en Apeldoorn.