Afbeelding
Foto: pr

Maak vrijblijvend kennis met het christelijk geloof

DIRKSLAND – Op 17 september start er een nieuwe Alpha-cursus in Dirksland. De cursus is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met het christelijk geloof of die het geloof wil opfrissen. Het is niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

De vragen die ter sprake komen zijn bijvoorbeeld: Is er meer? Wie is Jezus? en Hoe leidt God ons? Wekelijks komt de groep bij elkaar. De cursus start met een gezellige maaltijd. Na het eten luisteren de deelnemers naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna wordt er (in kleine groepjes) doorgepraat. Tijdens de gesprekken is er veel ruimte voor het bespreken van persoonlijke vragen. De eerste avond is een startavond. Iedereen die geïnteresseerd is kan dan vrijblijvend kennis maken met de Alpha-cursus. Wel graag vooraf even aanmelden bij één van de contactpersonen.
In Nederland is de Alpha-cursus twintig jaar geleden geïntroduceerd. 210.000 Nederlanders volgden de cursus. De Alpha-cursus in Dirksland wordt verzorgd door leden van de Hervormde gemeente. De cursus wordt gegeven in Onder de Wiek.
Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met Leo Markwat: 0187-890179 of Lidy Mol: 0187-602146, of stuur een e-mail naar alphateamdirksland@gmail.com. Kijk voor meer informatie en verhalen van deelnemers op www.alpha-cursus.nl.