Afbeelding
Foto: pr

Nieuwbouwproject 'Zomerland' een groot succes!

STELLENDAM - Op de kruising van de Molenkade en de Zuiderdiepstraatweg te Stellendam heeft bouwbedrijf De Langen & van den Berg eind februari 2014 de verkoop gestart van 14 nieuwbouwwoningen. Aan de Molenkade worden woningen met 2 lagen en kap gerealiseerd (fase I) terwijl aan Zuiderdiepstraatweg woningen met 1 laag en kap komen (fase II).

"Een ongekend succes in deze lastige tijd", aldus Tomas van den Berg, directeur van De Langen & van den Berg. "Er is al 90% verkocht van de woningen in de 1e fase en van de 2e fase, die in april 2014 in de verkoop zijn gegaan, staan er al drie onder optie. De grote interesse is te wijten aan een goede prijs/kwaliteit verhouding, pittoreske uitstraling, volwaardige indeling van de woningen en de ruime tuinen. Het totaal plaatje klopt gewoon".
De woningen in fase II zijn al te koop vanaf € 159.500, dus zeer goed geschikt voor starters. Daarnaast heeft de gemeente Goeree-Overflakkee de mogelijkheid van de SVn starterslening. Deze lening overbrugt het eventuele verschil tussen het maximaal te lenen bedrag en de koopsom van de woning.
"Op basis van het aantal verkochte woningen en de animo zijn we voornemens om in het 4e kwartaal van 2014 te starten met de bouw van beide fasen. Dit is nog wel afhankelijk van de afgifte van de bouwvergunning maar hier verwachten wij geen problemen", zegt Tomas van den Berg.
Voor meer informatie over het project kunt u de Zomerland app downloaden. Deze app biedt u als eerste de informatie met betrekking tot dit project en u wordt op de hoogte gehouden voor wat betreft de voortgang van "Zomerland". Daarnaast kunt u ook contact opnemen met Dörr & Van Rossum makelaardij, 0187-486343, www.dr-makelaardij.nl.