Afbeelding
Foto: pr

Hörmann-deuren voor actieprijzen bij Bouwcenter Esselink.

MIDDELHARNIS - De Duitse deurenfabrikant Hörmann komt met een speciale actie. Een selectie uit het zeer veilige en thermisch hoogwaardige garagedeuren- en voordeurenassortiment gaat tegen actieprijzen de deur uit. Hörmann-partner Bouwcenter Esselink in Middelharnis laat u profiteren van dit unieke aanbod.

De garagesectionaaldeur RenoMatic 2014 is al verkrijgbaar vanaf 899 euro. Deze garagedeur is uitgerust met exact dezelfde constructie als de garagedeuren uit de reguliere Hörmann-lijn en de dubbelwandig geïsoleerde panelen staan garant voor een uitstekende thermische en dus kostenefficiënte prestatie.
De sectionaaldeur is dankzij z'n inbegrepen ProMatic-aandrijving extra veilig. Dit systeem maakt namelijk gebruik van Hörmann BiSecur, een state-of-the-art coderingssysteem.
Behalve veiligheid biedt het systeem ook extra comfort. De handzender geeft middels een LED-signaal weer of de deur gesloten is of nog openstaat. Met één druk op de knop kan een openstaande deur vervolgens worden gesloten. De fraaie, prijswinnende handzender is overigens niet alleen geschikt voor de bediening van de garagedeur, maar ook voor onder meer de bediening van het inrithek en verlichting. Uw Hörmann-partner kan u hier uiteraard meer over vertellen.

Uitstraling

Een tweede raspaard uit de stallen van Hörmann is de actievoordeur RenoDoor Plus 2014, een product dat excelleert op gebied van veiligheid en warmte-isolatie. Met een lage warmtedoorgangscoëfficiënt en een inbraakwerende, meervoudige vergrendeling, staat de RenoDoor Plus garant voor topprestaties. De subtiele inlegging van het deurblad – zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde – geeft iedere entree een moderne uitstraling.
De actievoordeur is verkrijgbaar vanaf 1698 euro, met zijdelen voor elk 798 euro. Voor een partnerlook van garage- en voordeur zijn de RenoMatic 2014 en de RenoDoor Plus 2014 verkrijgbaar in zes op elkaar afgestemde kleuren. (Alle genoemde prijzen zijn exclusief montage en inclusief BTW.)

Voor meer informatie over prijzen, afmetingen en afwerkingen kunt u terecht bij Bouwcenter Esselink, uw vertrouwde Hörmann-partner in Middelharnis.