Peter van Heiningen.
Peter van Heiningen. Foto: PR

Peter van Heiningen 25 jaar makelaar op Goeree-Overflakkee

MIDDELHARNIS - Vijfentwintig jaar geleden startte Peter van Heiningen als makelaar op Goeree-Overflakkee.

Peter begon als makelaar in Ede en in 1989 koos hij voor Goeree-Overflakkee. Hij vestigde zich in Middelharnis. In het jaar 2007 opende hij zijn kantoor Profit Makelaardij Van Heiningen.

Inmiddels is zijn groen/blauwe makelaarsbord een bekende verschijning op het eiland. Peter van Heiningen is, naast registermakelaar en taxateur voor woningen, ook registermakelaar voor bedrijfspanden en wordt in deze hoedanigheid veel gevraagd door banken en landelijke taxatiebureaus.

Veel veranderd

In 25 jaar is er veel veranderd op de huizenmarkt, maar vooral de komst van het internet heeft veel impact gehad. "Vroeger stond het nieuwe aanbod van woningen alleen in de krant en dan werd je overspoeld door telefoontjes en bezoek op kantoor. Mensen kunnen nu zelf heel veel informatie vinden op het internet", vertelt echtgenote Wilma, die nauw samenwerkt met Peter. "Toch is voor ons het persoonlijk contact en de aandacht nog steeds het allerbelangrijkste en dit wordt zeer gewaardeerd", vult Peter aan. : "Door onze betrokkenheid hebben we van diverse families al enkele generaties begeleid bij de koop- of verkoop van hun woning. Dat is natuurlijk geweldig. Dank aan alle cliƫnten!"

Toekomst

Voor de toekomst vinden Peter en Wilma dat het heel belangrijk blijft om "adequaat in te blijven spelen op veranderingen op de huizenmarkt".
"Daarnaast blijven Wilma, onze medewerker Hans en ik onze klanten deskundig bijstaan bij het kopen of verkopen van een huis, want het is en blijft een hele grote gebeurtenis in een mensenleven. Ons vertrouwen stellen we op God. We hebben de afgelopen jaren ook in ons werk Zijn steun mogen ervaren," aldus Peter.