Voorbeeld van een tuin die door Voogd Hoveniers is gerealiseerd.
Voorbeeld van een tuin die door Voogd Hoveniers is gerealiseerd. Voorbeeld van een tuin die door Voogd Hoveniers is gerealiseerd.

Ontwerp gemakkelijk uw eigen tuin

OUDDORP - Tuin & Terras Ouddorp is een onderdeel van Voogd Hoveniers, te Ouddorp. Een bekend bedrijf op Goeree-Overflakkee. Sinds juni 2014 biedt Tuin & Terras Ouddorp een extra service aan. Op www.tuinenterrasouddorp.nl staat de gratis tool 'Ontwerp je eigen tuin', die u helpt om uw tuin te ontwerpen. Een schets van uw ideeën is in een handomdraai om te zetten naar een digitaal tuinontwerp. Het ontwerp verschijnt met één muisklik in een 3D versie.

Met de tekentool maakt u direct een ontwerp dat u mee kunt nemen naar Tuin & Terras Ouddorp. Hier heeft men aandacht voor uw wensen op het gebied van tuininrichting. Met persoonlijke betrokkenheid geeft Tuin & Terras Ouddorp advies, ideeën en mogelijkheden die binnen uw situatie en budget passen. Uniek is dat het tekenprogramma behalve op de pc ook beschikbaar is voor tablets. Zodoende kan onder iedere omstandigheid en overal uw creatieve idee ingevoerd, aangepast en opgeslagen worden. Het is zelfs mogelijk om deze door te mailen naar uw vrienden en familie om hun mening te vragen.
Ervaar het gemak van de tekentool en verbaas u over de mogelijkheden! Tuin & Terras Ouddorp staat voor een goede service, een vakkundige en eerlijke begeleiding. Voor wie tijdens het tekenen vragen en/of problemen heeft, biedt de tekentool directe hulp. Bekijk de website www.tuinenterrasouddorp.nl voor meer informatie over 'Ontwerp je eigen tuin' en bekijk direct het assortiment. Volg Tuin & Terras ook op Twitter @TuinenTerrasNL en facebook.com/TuinEnTerras.

Neem voor meer informatie contact op met Tuin en Terras Ouddorp. Hofdijksweg 36a, 3253 KB Ouddorp, telefoon 0187 682952, e-mail info@tuinenterrasouddorp.nl.