Deze keuken is gemaakt door WJV Montage.
Deze keuken is gemaakt door WJV Montage. Foto:

WJV Montage: het totaaladres voor keukens en interieurs

SOMMELSDIJK – Wie heb je allemaal nodig om je keukenwensen te realiseren? Normaal gesproken een keukenleverancier, een keukenmontagebedrijf, een tegelzetter, een timmerman, een elektromonteur, een leidingspecialist en soms een interieurbouwer. Misschien ook wel een sloopbedrijf, een transporteur en iemand die het afval verwijdert. Dat is nogal wat. Maar het kan veel eenvoudiger. Door WJV Montage in te schakelen. WJV Montage heeft alle specialismen in huis op het gebied van keukenmontage, keukenrenovatie, interieurbouw en timmerwerk.

Door Kees van Rixoort

"WJV Montage realiseert in één keer alle keukenwensen", zegt Wim Vroegindeweij, die het bedrijf acht jaar geleden begon in Sommelsdijk. "Zonder gedoe, met één strakke planning. Dat voorkomt dat klanten van het kastje naar de muur worden gestuurd. Men heeft één aanspreekpunt, dat ben ik. Ik zorg ervoor dat alles conform de wensen wordt uitgevoerd. Wij maken alles zelf in de werkplaats, altijd op maat. Laden van 73 centimeter? Geen probleem. Een lastig hoekje, een poort, een deur of een raam – ook dat pakken we zo nodig zonder problemen mee. Wij regelen alles van a tot z."

Zo profileert WJV Montage zich als totaaladres voor alles wat met keukens en interieurbouw te maken heeft. En met succes. Sinds de start in 2006 heeft Wim Vroegindeweij geen dag zonder werk gezeten. Klanten waarderen zijn aanpak, waarin niet alleen het 'oog voor detail' een rol speelt, maar ook het 'verder kijken'. "Mijn totaalaanpak geeft klanten een onbezorgd gevoel. Dat leidt bovendien tot veel mond-tot-mondreclame."

De klantenkring van WJV Montage is in de zuidwestelijke hoek van Nederland te vinden: Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten, West-Brabant, Zeeland. Maar het bedrijf maakt ook 'uitstapjes' naar bijvoorbeeld Limburg. Dit omdat Roompot Vakantieparken regelmatig met opdrachten komt. Grote opdrachten; in Cadzand Bad ging het om het monteren van niet minder dan 538 keukens. Naast deze grote opdrachtgevers komt Wim Vroegindeweij ook veel bij particulieren over de vloer.

Fundament

Een nieuwe keuken uitzoeken, daarmee begint het vaak. "We bespreken eerst de wensen. Die vormen het spreekwoordelijke fundament onder de keuken", zegt Wim Vroegindeweij. "Daarna geef ik een uitgebreid en onafhankelijk advies en maak ik een overzichtelijke tekening en een offerte. Wij werken nauw samen met meerdere keukenfabrikanten. Alles is mogelijk: van hypermodern tot superklassiek. Elke opstelling, stijl en kleur, in elke beschikbare ruimte en voor elk budget. Het assortiment werkbladen, spoelbakken, kranten, grepen, fronten, enzovoorts heeft geen beperkingen. En dat geldt ook voor de apparatuur, zoals vaatwassers, (combi)ovens, magnetrons, koelkasten, diepvriezers, afzuigkappen en koffiecenters. Desgewenst denken we ook mee in de keuze van tegels, verlichting en verwarming. Inderdaad: WJV is een totaaladres."

Maar voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden, moet er nog wel wat gebeuren. De oude keuken moet eruit: demonteren en afvoeren. Ook dat is in goede handen bij WJV Montage. Net als het egaliseren van de vloer, voordat het monteren kan plaatsvinden. Stucwerk? Ook mogelijk.

Passende oplossing

Daarnaast is het bedrijf actief als bouwer van interieurs: kasten en andere meubelen. Uiteraard ook allemaal op maat. "We hebben al eens een hele school afgetimmerd: de School met de Bijbel in Sommelsdijk. Wie plannen heeft voor zijn woning – een erker, een dakkapel, lambrisering, nieuwe kozijnen, deuren, ruiten, een carpoort, tuinhuis of schuur – kan ook bij WJV Montage terecht. Wij hebben altijd een passende oplossing. Van kast tot plafond en van plint tot interieur. Trouwens, kleine timmerklussen doen we ook."

En dan zijn we er nog niet. WJV Montage is ook dealer van Quooker, 'de kraan die direct kokend water levert', en North Star waterontharders. De levering van witgoed hoort ook bij het pakket.

Wim Vroegindeweij is opgeleid tot timmerman/metselaar. Hij werkte in de bouw en later bij enkele keukenbedrijven, onder andere als servicemonteur en 'troubleshooter'. Acht jaar geleden begon hij voor zichzelf. "Ik kwam er algauw achter dat dit was wat ik altijd al had gewild. De onafhankelijkheid spreekt me erg aan. En je krijgt er een vak bij. Ik was keukenmaker, maar nu ben ik ook ondernemer. Dat vind ik erg leuk."

Hij begon WJV Montage vanuit zijn woonhuis aan de Hobius de Krijgerlaan in Sommelsdijk. Met een oude VW-bus. "Het was 2006, een goede periode om te starten. Bovendien had ik veel contacten in de keukenwereld." Het succes van WJV Montage verklaart Vroegindeweij uit betrokkenheid, vakmanschap, de totaalaanpak en het oog voor detail.

Het bedrijf is gevestigd aan de Dorpsweg 19 in Sommelsdijk. Meer informatie: www.wjvmontage.nl.