Het kantoor van Den Hollander Advocaten in Middelharnis.
Het kantoor van Den Hollander Advocaten in Middelharnis. Foto: Carin van Buren

Den Hollander Advocaten hoofdsponsor Menheerse Havendag

MIDDELHARNIS - Directeur G.J. Helmig legt uit dat het jaar 2014 voor Den Hollander Advocaten een bijzonder jaar is. Het kantoor viert namelijk zijn 80-jarig jubileum en wil in dit kader een bijzondere bijdrage aan een erfgoed in Middelharnis geven. Zeker daar zij ook een binding heeft met de MD-10 en de haven, maakte de Menheerse Havendag het plaatje voor haar compleet. Daardoor kan de Stichting StEM met trots zeggen dat Den Hollander Advocaten de hoofdsponsor is van dit mooie, vernieuwde evenement.

Tekst en foto: Carin van Buren

Omdat Den Hollander Advocaten het fijn vindt dat de Menheerse Havendag een cultureel maatschappelijk evenement is voor Middelharnis, maar ook zeker voor het gehele eiland, wil het kantoor dit erg graag financieel ondersteunen. Hiermee geeft Den Hollander Advocaten een waardevolle bijdrage aan dit evenement.

80 jaar geleden

In 1934, 80 jaar geleden, is de heer Den Hollander sr. het advocatenkantoor gestart in het nu nog steeds gebruikte pand aan de Oostelijke Achterweg te Middelharnis. Hij kreeg vijf zonen, waarvan er vier in de advocatuur terecht zijn gekomen. Drie van deze zonen hebben jarenlang op het kantoor in Middelharnis gewerkt.

Inmiddels zijn er binnen het bedrijf dertien advocaten werkzaam. Dhr. G.J. Helmig, die zelf sinds 1985 werkzaam is bij het kantoor, vertelt enthousiast over het kantoor. "Den Hollander Advocaten is een mooi en goed lopend kantoor dat niet alleen op het eiland actief is, maar met name daarbuiten".

Natuurlijk is de Stichting Evenementen Middelharnis erg blij met de sponsoring van de Menheerse Havendag en ze bedanken het kantoor voor dit mooie gebaar.