Afbeelding
Foto: PR

Inspiratiedag Goenendijk Coaching & Training

DIRKSLAND - 'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf'. Onder dat motto hield Groenendijk Coaching & Training uit Dirksland donderdag 15 mei een dynamische Inspiratiedag in Grand Hotel Huis ter Duyn in Burgh-Haamstede. "Het is mijn eigen verleiding én verlangen en dat wat mij inspireert om dingen aan te gaan, zoals deze Inspiratiedag", zei initiatiefneemster Corine Groenendijk.

Dat het 30-koppige gezelschap meteen geïnspireerd raakte, kwam in de ochtend al tot uiting tijdens de voordrachten van Ronald Schouten, auteur, onderzoeker en presentator bij de Ver-Leiders, en Joseph Oubelkas, spreker en schrijver van het boek '400 brieven van mijn moeder' en 'Gezondheid, liefde en vrijheid'.
Schouten sprak over de Impact van Verleidingen. "Als het mooiste dat je kunt worden jezelf is, waarom zou je jezelf dan niet verder uitdagen? Ga om met verleidingen, maak keuzes en neem verantwoordelijkheid."
Oubelkas vertelde over de 1637 dagen en nachten (4,5 jaar) die hij - onterecht - binnen de gevangenismuren opgesloten heeft gezeten. Zijn boodschap was: "Maak van lijden leíden. "Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen en maak van je zwakte juist een kracht."
Na een uitgebreide, ongedwongen lunch volgden vier workshops Zakelijk Flirten door Marieke van de Weg, Passie & Levenskracht door Karin Roozemond, Worden Wie Je Bent door Monique Westerwoudt en Systemisch Werken door Susan van der Beek.
Aan het eind van de dag blikten de deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje terug op een geslaagde dag met emotie, humor, contact én vooral: inspiratie.