Kerkdienst Ger. Gem. in Ned.

MELISSANT - Donderdagavond 15 mei wordt er een kerkdienst gehouden van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Tijdens de dienst zullen er ambtsdragers worden bevestigd. Ds. A. Schultink is de voorganger. De aanvang is 19.30 uur.


Extra kerkdiensten Ger. Gemeenten

OUDDORP - Ger. Gem. woensdag 14 mei 19.30 uur ds. J.J. van Eckeveld
HERKINGEN - Ger. Gem. woensdag 14 mei 19.30 uur ds. J.J. Tanis
STAD a/h HARINGVLIET - Ger. Gem. woensdag 14 mei 19.30 uur ds. J. van Belzen
OUDE TONGE - Ger. Gem. donderdag 15 mei. 19.30 uur ds. M. Mondria
MELISSANT - Ger. Gem. donderdag 15 mei 19.30 uur ds. L. Terlouw


Hekwerk langs vijver

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de raadsvergadering van begin maart stelde de fractie van Vitale Kernen Goeree-Overflakkee de veiligheid rond en bij de vijver aan de Melkweg in Oude Tonge aan de orde. De fractie wilde informatie omtrent de gevoerde communicatie tussen omwonenden en de gemeente. Ook wees zij op de lijst met handtekeningen die aan wethouder Van der Vlugt was aangeboden met het verzoek maatregelen te treffen in verband met de onveiligheid voor kleine kinderen. 'Een stap te ver en je ligt in het water'. De portefeuillehouder zegde toen toe opnieuw met omwonenden contact op te nemen om tot een bevredigende aanpak te komen. Burgemeester en wethouders hebben nu recent besloten dat er een hekwerk langs de vijver aan de Melkweg zal worden geplaatst.


Creatieve avond voor meiden

OOLTGENSPLAAT - Voor meiden vanaf 9 jaar is er op donderdag 22 mei een creatieve avond. De meiden gaan van een oude broek een tas maken. Deelnemers moeten zelf een (spijker)broek meenemen. Opgeven voor 19 mei a.s. bij Mira: 630323 of Anke: 630792. Kosten voor deelname zijn: € 3,50. De avond is van 18.30-20.30 uur in 't Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat.