Eerste lustrum voor Mannenzang Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Er wordt uitgekeken naar de uitvoering en opname van dit lustrum van de mannenzang. Na 6 repetities, waarin met veel vreugde geoefend is in het zingen van melodie en bovenstem, is het eindelijk zover dat er zaterdag 17 mei weer een eilandelijke mannenzangavond gaat plaatsvinden.

Om van deze avond een succes te maken wil het bestuur alle zanglustige mannen van het eiland en omstreken uitnodigen om deze avond aanwezig te zijn. Ook deze keer zal de mannenzangavond plaats vinden in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk. Aanvang is om 19.30 uur.

In voorbereiding op deze avond zijn er, de afgelopen twee maanden zes repetitieavonden geweest waarin, onder leiding van dirigent Corné de Geus en begeleiding van organist Cees het Jonk, de benodigde kennis is opgedaan om de 17e mei als bovenstemkoor een goede basis te vormen voor het opnemen van een mooie cd met Psalmen en enkele geestelijke liederen. Ruim 60 mannen hebben de repetities bezocht, waarvan ongeveer de helft van het aantal de melodie heeft ingestudeerd, om zo al een goeie indruk te krijgen van hoe de stemmen straks samen gaan klinken.

Het is de bedoeling dat men met zoveel mogelijk mannen op 17 mei aanwezig zullen zijn. De opening en sluiting wordt verzorgd door de plaatselijke predikant Ds. K.J. Kaptein. De toegang tot deze avond is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden voor Stichting Vrienden van Sjaloom. Ook kan er ingeschreven worden voor de uit te brengen CD van deze 5e mannenzangavond, welke € 12,50 gaat kosten. Om ook daar de nodige aandacht aan te geven is er een presentatieavond gepland op D.V. vrijdag 27 juni in voornoemde kerk.

Zaterdag 17 mei aanvang 19.30 uur Rehobôth kerk: mannenzangavond met bovenstemkoor waarvoor alle mannen hartelijk zijn uitgenodigd.
Vrijdag 27 juni aanvang 20.00 uur Rehobôth kerk: presentatieavond cd 5e mannenzangavond waar iedereen, ook de vrouwen en kinderen, hartelijk welkom zijn.

Voor inlichtingen kunt u terecht op de website http://mannenzanggo.com/ of via de email mannenzanggo@hotmail.com Ook kunt u via dit mailadres de nieuwe CD bestelllen.