Afbeelding
Foto:

Spoon zorgt voor de afhandeling van uw nalatenschap

DIRKSLAND - Het is en blijft een vervelend onderwerp, maar toch is het belangrijk om met uw naasten te bespreken wat er moet gebeuren nadat u of iemand dichtbij u komt te overlijden. Denk daarbij aan de bankrekening, woning, familiestukken en persoonlijke zaken. Door goed na te denken, kunt u veel onnodige vragen voorblijven. Het regelen van de erfenis geeft u en uw nabestaanden rust.

Mr. Sandra Spoon is jurist met ruim 14 jaar notariƫle ervaring in het familie- en erfrecht. Vanuit haar eigen zelfstandige praktijk geeft zij u graag advies, zowel aan particulieren als bedrijven tegen een scherp tarief.
Spoon heeft een praktijk in Dirksland, waar u terecht kunt met al uw vragen over uw erfenis, huwelijkse voorwaarden en schenkingen. Spoon zorgt ervoor dat alles zonder stress afgehandeld kan worden. "Door jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u uitgebreid adviseren en ervoor zorgen dat later de afhandeling van uw eigen nalatenschap niet onnodig ingewikkeld of kostbaar wordt. Het goed plannen van uw eigen nalatenschap kan uw nabestaanden veel zorgen, werk en erfbelasting besparen", vertelt Sandra Spoon.

Wilt u een afspraak maken of gewoon wat meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Spoon Notarieel Advies & Nalatenschapsplanning. Kijk voor de details op de website www.spoonadvies.nl. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur. Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak, ook in de avonduren en is bij u thuis of in de praktijk in Dirksland. "Het eerste half uur is gratis, als men daarna besluit om gebruik te maken van onze diensten, dan wordt er een prijsopgave gemaakt", aldus Spoon.

Meer info: www.spoonadvies.nl